לביבות דלורית מתוקות

מחית דלורית היא חומר גלם מצוין לאלתורים ומטעמים שונים. כאן היא משמשת ללביבות, בדומה ללביבות בטטה. אפשר להגיש עם יוגורט דל-שומן, טחינה סמיכה ולימונית במיוחד או שקדייה (טחינת שקדים) מעורבבת במים ולימון.

מרכיבים:

  • 1 ק"ג דלורית (בערך 2 בינוניות)
  • 2 כפות רכז תפוחים טבעי
  • 2 כפות קינמון
  • 1 כפית ציפורן
  • 1 כפית אגוז מוסקט
  • 1 כפית ג'ינג'ר טחון או 2 כפיות ג'ינג'ר טרי מגורר
  • קורט מלח
  • 3/4 כוס קמח כוסמין או קמח אורז מלא או קמח כוסמת

אופן ההכנה:

  1.  אופים את הדלורית בטוסטר אובן או בתנור כ-20 דקות, עד שסכין חודרת את הדלורית בקלות.
  2. מצננים את הדלורית, מקלפים ומוציאים גרעינים.
  3. מועכים את הדלורית (אפשר בבלנדר) עם רכז התפוחים והתבלינים.
  4. מערבבים את תערובת הדלורית עם הקמח עד שהקמח לא משאיר עקבות. טועמים את הבלילה ובודקים את התיבול והמתיקות.
  5. מחממים מעט שמן קוקוס במחבת טפלון, עד לצפוי התחתית ולא יותר.
  6. צרים לביבות קטנות מהתערובת (אפשר להעביר עם כף למחבת) ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים.
  7. מגישים עם אחד הרטבים המוצעים לעיל.
המרכז לטיפול ואבחון סוכרת

המרכז לטיפול ואבחון סוכרת מתמחה במתן מידע בתחום טיפול ואבחון סוכרת, כל מה שרציתם לדעת על טיפול ואבחון סוכרת. המרכז מופעל על ידי צוות של אנשי מקצוע בחירים. לרשות המרכז מגוון רחב של מקורות מידע איכותיים, המיועדים להגיש לכם מידע ברור ונגיש.

אז מה היה לנו בכתבה:
ליצירת קשר מוזמנים להשאיר פרטים
ספא
האם טיפולי ספא מומלצים לחולי סכרת?

עולם הבריאות והטיפול הטבעי מתרחב ומשתנה עם הזמן, כאשר טיפולי הספא הפכו לאחת מהדרכים המועדפות לשיפור איכות החיים והבריאות האישית. אנשים רבים ברחבי העולם, ובפרט בישראל, בוחרים בשיטה זו על מנת להירגע, להתחדש ולשפר את איכות חייהם.

לקריאת המאמר »
דילוג לתוכן