מקפא חרובים

מקפא חרוביםאבקת חרובים מזכירה בטעמה אבקת קקאו והיא מזינה, דלת-שומן וטעימה. המקפא הזה יכול לשמש גם כממרח או כבסיס למילקשייק עם חלב אורז.

מרכיבים:

  • 1 דלורית בינונית
  • תערובת של התבלינים הבאים, כולם או חלקם: 1 כפית קינמון, 1/4 כפית ציפורן, 1/4 כפית אגוז מוסקט, 1/4 כפית אבקת ג'ינג'ר, 1/4 כפית פלפל אנגלי טחון
  • חופן קשיו (רצוי מושרים במים לשעתיים)
  • 1/2 כוס מיץ תפוחים טבעי ללא סוכר או מים או חלב אורז
  • 3-4 כפות אבקת חרובים
  • 1-2 כפיות סטיביה

אופן ההכנה:

  1.  אופים את הדלורית בשלמותה בטוסטר אובן בחום של 250 מעלות, כ-20 דקות. מצננים מעט.
  2. קולפים את הדלורית, חותכים לחתיכות גדולות ומכניסים לבלנדר.
  3. מוסיפים תבלינים, נוזלים, אבקת חרובים ו-1 כפית סטיביה. מערבלים עד שמתקבלת תערובת חלקה. יתכן ויהיה צורך להוסיף נוזלים.
  4. טועמים ומתקנים תיבול והמתקה, אם יש צורך.
  5. מעבירים לכלי עם מכסה ומכניסים למקפיא לכמה שעות (מינימום שעתיים).
  6. אחרי שהמקפא התגבש אפשר לאכול אותו כמו שהוא או לערבל שוב בבלנדר למרקם אוורירי.
  7. אם מכינים מילקשייק: מערבלים 2-3 כפות של המקפא עם חלב אורז בבלנדר עד שהתערובת אחידה.
המרכז לטיפול ואבחון סוכרת

המרכז לטיפול ואבחון סוכרת מתמחה במתן מידע בתחום טיפול ואבחון סוכרת, כל מה שרציתם לדעת על טיפול ואבחון סוכרת. המרכז מופעל על ידי צוות של אנשי מקצוע בחירים. לרשות המרכז מגוון רחב של מקורות מידע איכותיים, המיועדים להגיש לכם מידע ברור ונגיש.

אז מה היה לנו בכתבה:
ליצירת קשר מוזמנים להשאיר פרטים
ספא
האם טיפולי ספא מומלצים לחולי סכרת?

עולם הבריאות והטיפול הטבעי מתרחב ומשתנה עם הזמן, כאשר טיפולי הספא הפכו לאחת מהדרכים המועדפות לשיפור איכות החיים והבריאות האישית. אנשים רבים ברחבי העולם, ובפרט בישראל, בוחרים בשיטה זו על מנת להירגע, להתחדש ולשפר את איכות חייהם.

לקריאת המאמר »
דילוג לתוכן