את הקצפת הזאת אפשר לאכול עם כפית (במנות קטנות) או למלא בה עוגות, להוסיף לקינוחי פירות, להקפיא לפרפה או להתפרע איתה כיד הדמיון הטובה עליכם.
יש להצטייד מראש בפחית של מי קוקוס, ללא חומר משמר וללא תוספות מלאכותיות ולקרר במקרר במשך לילה לפחות. חשוב: לא לקנות קרם קוקוס, אלא מי קוקוס.
מרכיבים:
- 50 גרם אבקת חרובים
- 1 פחית מי קוקוס, קרה מאוד
- 1-2 כפיות סטיביה
- 1 כפית וניל
אופן ההכנה:
- לפתוח את פחית מי הקוקוס ולהפריד את הקרם (שצף למעלה) מהמים (ששקעו למטה). את הקרם לשים בקערה.
- להוסיף לקרם אבקת חרובים, סטיביה ווניל.
- להקציף במקצפה חשמלית או במיקסר. הקצפת לא תעלה כמו שמנת מתוקה אבל היא תהיה אוורירית ובעלת מרקם דומה.
- לטעום ולתקן מתיקות, אם יש צורך.
- הקצפת מוכנה. אפשר להקפיא אם רוצים.