קצפת קוקוס-חרובים

קצפת קוקוס-חרוביםאת הקצפת הזאת אפשר לאכול עם כפית (במנות קטנות) או למלא בה עוגות, להוסיף לקינוחי פירות, להקפיא לפרפה או להתפרע איתה כיד הדמיון הטובה עליכם.

יש להצטייד מראש בפחית של מי קוקוס, ללא חומר משמר וללא תוספות מלאכותיות ולקרר במקרר במשך לילה לפחות. חשוב: לא לקנות קרם קוקוס, אלא מי קוקוס.

מרכיבים:

  • 50 גרם אבקת חרובים
  • 1 פחית מי קוקוס, קרה מאוד
  • 1-2 כפיות סטיביה
  • 1 כפית וניל

אופן ההכנה:

  1. לפתוח את פחית מי הקוקוס ולהפריד את הקרם (שצף למעלה) מהמים (ששקעו למטה). את הקרם לשים בקערה.
  2. להוסיף לקרם אבקת חרובים, סטיביה ווניל.
  3. להקציף במקצפה חשמלית או במיקסר. הקצפת לא תעלה כמו שמנת מתוקה אבל היא תהיה אוורירית ובעלת מרקם דומה.
  4. לטעום ולתקן מתיקות, אם יש צורך.
  5. הקצפת מוכנה. אפשר להקפיא אם רוצים.
המרכז לטיפול ואבחון סוכרת

המרכז לטיפול ואבחון סוכרת מתמחה במתן מידע בתחום טיפול ואבחון סוכרת, כל מה שרציתם לדעת על טיפול ואבחון סוכרת. המרכז מופעל על ידי צוות של אנשי מקצוע בחירים. לרשות המרכז מגוון רחב של מקורות מידע איכותיים, המיועדים להגיש לכם מידע ברור ונגיש.

אז מה היה לנו בכתבה:
ליצירת קשר מוזמנים להשאיר פרטים
3 wheel electric mobility scooter
מה הקשר בין סוכרת לקושי בתנועה ואיך קלנועית יכולה לעזור

אנשים עם סוכרת עלולים לפתח קושי בתנועה בשל שינויים גופניים שמתרחשים לאורך זמן, כמו פגיעה בכלי הדם והעצבים. הקלנועית, כלי תחבורה אישי קטן ובטוח, עשויה לשפר משמעותית את איכות החיים של אנשים המתמודדים עם קשיים אלה.

לקריאת המאמר »
דילוג לתוכן