סלט אורז ועדשים כתומות

סלט אורז ועדשים כתומותמנה מזינה ביותר, מעולה לארוחת ערב מזינה. בשלו בתחילת השבוע כוס או שתיים של אורז מלא, אחסנו במקרר ותוכלו ליהנות ממנות מהירות כל השבוע.

מרכיבים:

  • 1 כוס אורז חום
  • 1 כוסות עדשים כתומות
  • 1 בצל אדום חתוך לקוביות
  • 1 פלפל אדום חתוך לקוביות
  • חופן בזיליקום קצוץ לרצועות דקיקות
  • 1/3 כוס נענע קצוץ, טרייה או יבשה
  • 2 גבעולי סלרי (כולל העלים) קצוצים
  • צנונית קטנה, קצוצה דק (אפשרות)
  • 3 כפות שמן זית
  • 1/4 כוס מיץ לימון
  • כ-2 כפות רוטב סויה אמיתי
  • מעט מלח

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את האורז ב-2 כוסות מים כ-40 דקות. להכנת הסלט אפשר להשתמש רק במחצית הכמות, ובמחצית השנייה להשתמש בסלט אחר למחרת.
  2. מבשלים את העדשים עד לרמת "אל­-דנטה" (כ-3 דקות מרגע הרתיחה) או עד לרכות לטעמכם. יש לשים לב שהעדשים לא הופכות למחית. מסננים ושוטפים במים קרים.
  3. מערבבים את העדשים עם האורז ושאר החומרים, מתבלים ומערבבים.
המרכז לטיפול ואבחון סוכרת

המרכז לטיפול ואבחון סוכרת מתמחה במתן מידע בתחום טיפול ואבחון סוכרת, כל מה שרציתם לדעת על טיפול ואבחון סוכרת. המרכז מופעל על ידי צוות של אנשי מקצוע בחירים. לרשות המרכז מגוון רחב של מקורות מידע איכותיים, המיועדים להגיש לכם מידע ברור ונגיש.

אז מה היה לנו בכתבה:
ליצירת קשר מוזמנים להשאיר פרטים
ספא
האם טיפולי ספא מומלצים לחולי סכרת?

עולם הבריאות והטיפול הטבעי מתרחב ומשתנה עם הזמן, כאשר טיפולי הספא הפכו לאחת מהדרכים המועדפות לשיפור איכות החיים והבריאות האישית. אנשים רבים ברחבי העולם, ובפרט בישראל, בוחרים בשיטה זו על מנת להירגע, להתחדש ולשפר את איכות חייהם.

לקריאת המאמר »
דילוג לתוכן